17. januar 2009

Se min kjole!:)

Fargeprosjektet er ferdig! Og her er morgenkåpa i lilla versjon. Jeg har klippet den til knehøyde og sydd på et gammelrosa fløyelsbånd nederst. Også har jeg laget en liten rosettbrosje til den:) Beltene er fra bruktbutikkshoppingen på torsdag.
Den røde trenchcoaten lar seg ikke farge. Den ble først vinrød med lilla farge. Og da jeg avfarget den, gikk den bare tilbake til å bli knall rød igjen. Så prøvde jeg med blå farge, men den ble vinrød da også.. Så da tror jeg at jeg må gi opp.. Det står at det er bomull, så det skal jo egentlig gå, men den gang ei.. Men jeg har jo fått en lilla kjole da!;)
Også har jeg fått min første award! Det var veldig koselig!:) Tusen takk, søte Maya!

13 kommentarer:

makiato sa...

Vad bra den blev!
Det är inte alltid så lätt att få en snygg jämn färg...hoppas det löser sig med det andra plagget också.

Brigg sa...

Den ble skikkelig fin!! Stilig!

Miss.T sa...

SÅ flott morgenkåpen ble som kjole !! Merkelig jakken ikke ville la deg farge...dumt. Var jo fin som rød uasett syns jeg.

GundaM sa...

Wow, den ble jo skikkelig lilla da ;) Så dumt det ikke gikk med kåpa men syntes den var flott rød og jeg da...

Klem

Marieinwonderland sa...

Så stilig den ble! Du kan jo kanskje prøve et annet merke stoffarge, det kan gå. Event. ta med kåpen og spørre i en butikk som selger sånt?

Maya: sa...

Dødsbra! Rett og slett. Ny kjole med noen kjappe, enkle moves.
Jeg har en pøl med gamle kjoler jeg her begynt å sy på, men midt i så kom jeg på at jeg ikke kan sy, hoho. Så jeg tørr ikke avslutte. Begynte med noe altfor avansert:D

Maya

mette sa...

innmari fin den blei! wow, så kult! d e n fine lilla fargen, og nydlig design!!!

Minmill sa...

Så herlig den så ut. Jeg bare elsker lilla. Kan ikke få nok av den fargen.

Ann Helen sa...

Den ble jo knallkul!! Så utrolig bra å se potensialet i en morgenkåpe - du er flink:):)

Anonym sa...

Så utrolig lekker den ble i fargen!! Den ble jo rålekker og nå har du et helt personlig antrekk som ingen andre har..Sånt liker jeg..Synd med den røde kåpa!
Bomull er normalt lett å farge men så har man jo unntakene da..
Men du får kose deg med det vellykkede prosjektet ditt i hvertfall! Klem fra Kardemomme :)

Anonym sa...

Jeg fant en hel kasse med svarte store knapper fra en nedlagt knappeforretning på loppis en gang og det er disse knappene jeg heklr "trekk" til..Lager bittesmå sirkler på heklenål nr.1,75 og hekler knappen inni..Litt pirkete men veldig moro også :)
Fin måte å bruke restegarn på også :)Gleder meg til å se nattbordene dine! Er sikker på at de er kjempelekre!! Bordet vårt blir hvitt..Du skjønner at gulvet vårt er i mørk kirsebær og det er mange farger som skjærer litt til den fargen..Siden rommet er lite holder jeg meg til hvit basis nå og så skal jeg heller endre på det når/hvis vi kommer i gang med å bygge på stua..Da skal vi ha et helt lyst, nærmest hvitt gulv, noe som passer bedre til alle glade farger synes jeg..Vi hadde hvitlaserte bjørkegulv i Oslo og det likte jeg mye bedre enn det nåværende som forrige eier la på..
:)

Minmill sa...

Hvis Rått og Sanselig er i nabobyen din, er du kjempeheldig. Det var mye fint der. Rakk bare et lite besøk fordi jeg var så sent ute. Men jeg fikk jo shoppet litt da. :) Litt salg der skader jo heller ikke.

Anonym sa...

Heisan Mina
Så morsomt å gjøre om på ting med farve, bånd, dekor osv.! Så bra det ble!!!
Det broderte bildet med reinsdyra har jeg stått og holdt i så mange ganger på Sl.!!!!! Liker det kjempegodt, men i blant er jeg veldig flink til å tenke; men hvor skal det være da??? Nå kjente jeg at jeg angret en smule ja... men unner deg det! Så herlig det ble med lilla ramme!
Kjenner igjen stoffer også fra hyllene og jeg har også sett litt på det brettet. Kanskje vi går på hverandre i hyllene på Sl. en dag.
Jeg kommer i så fall til å kjenne deg igjen og hilse.
Kjenner at jeg virkelig gleder med til loppesessongen. Kjente det krible litt når jeg så bildene dine nå. Tror nattbordene blir supre i lilla. Jeg har også stor pasjon for lilla for øyeblikket.
Ha en nydelig kveld! Klem fra kaspara