6. januar 2009

Stemningsbilder..
Knipset litt bilder igår. Stemningsbilder fra en kald januarkveld..:)
Noen som vet hvorfor counteren min teller forskjellig for hvis man går inn på http://www.minasparadis.blogspot.com/ og http://minasparadis.blogspot.com/ ? Går det an å få en som teller felles for begge? Takknemlig for hjelp:)

8 kommentarer:

Nina sa...

Det var kjempefine bilder med masse stemning :). Så mye fint du har hjemme hos deg! Januarklem fra Nina

CosiFanTutta sa...

Hei du, jeg fant deg på blogglisten til Duften av erteblomste. Da betyr det stort sett at det er verdt en titt. Det var det også! Utrolig flotte bilder og koselig tekst her inne hos deg. Du har "sansen" :o)

Jeg vet dessverre ikke svaret på spørsmålet ditt. Synes det høres veldig rart ut hvis jeg ser riktig at det er kunnwww. eller http som er anderledes???

Ha en fin dag videre!

Anonym sa...

For en flott bildemontasje Mina..
Og for en herlig dukke du har heklet! Den likte jeg :)
Skjønner at det ikke er kun morsomme ting man må hanskes med hvis man har sin egen butikk..Jeg har heller ikke hode for tall så det er nok den høyre hjernehalvdel som regjerer her i gården også, om det er noen trøst ;)

Brigg sa...

Nydelige bilder Mina:-) Fryd forøyet!

Ann Helen sa...

Så nydelige bilder du tar:) Fantastisk fin blogg! Vet ikke ang telleren dessverre, kan høre med Storeflittig som vet det meste om dataulumskheter;-)

Tove sa...

Fy søren altså! Så flotte bilder, du har virkelig mange nydelige ting og vet hvordan å sette dem sammen:) Og den gamle bagasjelappen med Oslo på... fantastisk kul!

klem

Anonym sa...

Hei Mina
Så flotte bilder du har tatt! Det er utrolig effektfullt og fint når en tar slike detalj-bilder som du har tatt her. Flink fotograf er du!
Ser jo litt mer til koffertsamlingen din her også.
Ha en fin kveld!
Klem fra kaspara

Carina Dale sa...

For noen stemningsfulle bilder du har tatt. Virkelig sjarmerende. Og vofsen da .. .smelt... ;-)