9. januar 2009

PIP Studio!

Bladde i Bolig Pluss igår, og da var dettte bildet avbildet. Det er tapet fra Eijffinger designet av nederlandske PIP Studio. Jeg tok turen innom den fine hjemmesiden deres, og da ble jeg frelst!;) Så mye fint! Lurer på om tingene derfra fåes kjøpt i Norge.. Noen som vet? Agent for tapene er Astex, men skulle gjerne visst om de andre tingene selges her også..

De har bl.a. servise, vesker, puter, pledd, sengetøy, notatbøker, brevpapir, tapet og stoff i metervare.
Her kommer en liten smakebit..

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mina
Så morsomt at du likte bildene jeg viser på bloggen nå! Jeg skal forhøre meg med niesen min hvor hun handlet det bildet hun ga i gave.Hun bor på Grunerløkka, og det kan veldig gjerne ha vært der et sted. Du skal i hvertfall få beskjed når jeg finner det ut.Jeg aner ikke hva de koster i Norge. Tror de kostet rundt 120 kr. hvis man ikke har regnet om på valuta eller frakt fra USA.
Herlige bilder du viser. Likte særlig godt det første. Så nydelig de putene i sofaen der var også. Bambiene var jo helt søte og da!
Ha en fin helg! Klem fra Kaspara

Ann Helen sa...

Ååå, så mye fint det var! De stoffene eller teppene var helt fantastisek! Jeg er også spent på om noen forhandler der her.

God helg til deg:)

PillePalle sa...

Så mye fint!

Ikke så verst å bo i nærheten av NL :))

Jeg er ofte i NL for å handle litt. De har så utrolig fine og inspirerende butikker. Guttene mine er splitter gal etter peanøttsmør. Må alltid kjøpe et stort forråd jeg.

Skulle ta meg en tur igjen jeg!

Hilsen fra Pillepalle

Therese sa...

Det virker som om Eiffinger ikke er produsenten av disse tingene, men fører dem. Hvis du går inn på Contact som står helt nederst på hjemmesiden deres, kan du klikke deg videre til produsentene av merkene de fører. Der finner du kanskje info om internasjonale selgere, eventuelt en mailadresse for kontakt. Jeg er helt enig med deg. Jeg falt også pladask for den tapeten da jeg så den i Bolig Pluss :)

mette sa...

åh I LIKE!! må inn å sjekke nettsiden med en gang!

GundaM sa...

delig vakkert, men hadde ikke passet her hvor det er mest mannfolk i huset. Det sier lillebror stadig vekk; Mamma husk vi andre er mannfolk asså!

Maya: sa...

Det var herlige farger du! Så den tapeten i Boligpluss jeg også, (det var vel tapet det var?), men jeg kom jo ikke på å gå inn på hjemmesiden deres og titte.
Fantastisk!
I dag skal jeg ut på demonstrasjon. Når jeg kommer hjem skal jeg forsøke å koble bort samfunnengasjementet og fortsette bygging av rulleskap. Helgen blir fort full:)

God helg til deg fra Maya

Bianca sa...

Å så mye lekkert :) Må visst ha deg på blogglisten min :)

Mari sa...

Hei:)
Jeg kjøpte en tapet fra PipStudio for ca 6 mnd siden, hos Bygg og Miljø på Klepp i Rogaland:)
de bestilte inn det du ville ha fra Pip Studio, masse lekkert!!!!

hannemk sa...

Hei Mina:) jeg vet ikke om tapet, men selv har jeg fallt fullstendig for serviset til pip home, og hvis det er noen som er interessert i det så kan det kjøpes flere steder i norge. chicas og venner i en bakgate ved bogstadveien selger det, men tar seg ganske godt betalt. Velkommen.org er da noe rimeligere, eller så selger interiørmagasinet isabellas noe fra pip home i sin shop til en rimelig penge. evt kan det bestilles fra nederland som du skriver:) Klem fra hannemor fra sandefjord (som bor i oslo;)