4. januar 2009

Jula i esker..

Idag har vi lagt julepynten i esker. Ut med jula, og inn med noe nytt. Jeg må alltid gjøre om i huset hver gang jeg fjerner noe. Skal legge ut bilder senere:)God søndag!

6 kommentarer:

Brocante sa...

Jula er over for min del også! Alt er pakket bort og glad er jeg for det. Nå starter vi på prosjekt 2009 og skal gjøre det på best mulig måte!

Ann Helen sa...

Heihei! Første gang jeg er innom deg - for en herlig blogg du har! Skal huske på å komme igjen:)
Her er ikke julen pakket bort enda.. har jobbehelg, så har ikke helt hatt ork. Mannen har tilbudt seg å ta alt, men jeg må jo erstatte all jula med noe annet, så er nok best jeg er hjemme!
Godt nyttår!

Anonym sa...

Hei,
Ja nå har vi også fått pakket bort julepynten. Men våknet til snø i dag morges så da kom jeg litt i julestemning igjen.. he,he..

Fin side du har, likte puten du hadde laget til din søster. -legger en link til siden din på bloggen min, hvis det er greit. :)

Cecilia

Maya: sa...

Julepynten så lekker ut til og med i eskene sine!
Vi har også pakket bort pynt og tre i dag. Sambo insisterte, så da måtte det skje:) Men, det er litt godt også. Nå skal jeg være borte på jobb noen dager, og kommer hjem til et tomt lerret hvor jeg kan pynte og ordne vinterkos i leiligheten. Litt godt det også!

Nyttårklem fra Maya

Made by KKann sa...

Hei - dumpet innom deg via Drops - Ninas Drops..og jeg stoppet brått hos deg da jeg så du bor i Sandefjord! Smil! Sandefjord er mitt "paradis" på jord - mulig paradis var å overdrive - men det er min favoritt by! Smil! Jeg var der før jul - da var jeg innom lifeliving på brygga og saltogpepper oppi gågata! Liker meg så godt på sogp - hvor holder du til? - titter gjerne innom lykke neste gang jeg er i Sandefjord!

Smil fra KKann

GundaM sa...

Jøss, jula i esker..Tenk å få så flotte bilder utav det da ;0) Herlig!!!

Ønsker deg ei riktig så flott uke der ute, klæmz