10. februar 2009

Heklet sjal og postkortstemning:)


Vel hjemme fra en herlig hyttetur. Så mye snø! Og så fint vær!:) På søndagen var det helt nydelig ute, ordentlig fint fotolys. Postkortstemning:) Jeg har heklet meg et nytt sjal. Lilla, rosa og offwhite. Har ikke fått festet trådene ennå, men hatt det på meg på jobb idag for det da..;)

14 kommentarer:

Tove sa...

For noen nydelige vinterbilder:) Vi skal mest sannsynlig på hytta på fjellet neste helg.. noe jeg ikke gleder meg veldig til. Er så absolutt ikke født med ski på beina.., men har blitt lovet at jeg kan sitte mesteparten av dagen med hekletøy og film på pc mens mannen min tar med ungene i bakken. Så skal nok overleve:) Har lyst til å prøve meg på noe lignende sjalet ditt. Tror faktisk jeg skal prøve å kjøpe meg en heklebok med "trinn for trinn" forklaringer.. å ha med meg på fjellet.

Ha en flott ny uke

klem

Bente sa...

Nydelig sjal du har heklet der oppe på fjellet da! Jeg ønsker meg også en hytte på fjellet!!!

Rikke - fargesirkelen sa...

Så fint det var ute! Akkurat i helga må ha vært den fineste vinterhelga på fjellet på 5 år. Sjalet ditt var kjempefint =)

GundaM sa...

Nydelige vinterbilder, snø er vakkert da selv om vinteren ikke er favoritt ;)

Flott sjal, heldig du som kan å hekle men det har ejg vel sagt før ;)))

Maria sa...

Sikke nogle fantastiske billeder - det er virkelig idyllisk :-)

Og selvfølgelig har du allerede brugt sjalet, det skal du da også bare gøre. Så kan du altid fæste trådene senere, hi hi.

Klem Maria.

Ninas Drops sa...

Så flott sjalet ditt ble. Fine farger sammen.

Og de bildene da..oi oi..vil ha hytte jeg og...eller man kan jo gå ut å ta slike bilder der man bor og da...Herlig stemning...VInteren på sitt vakreste.
Drops

Anonym sa...

Det var et nydelig sjal! Du har også en nydelig butikk som jeg er innom så ofte jeg kan :-)

frk.B sa...

Åhhh, så hærlig det så ut på fjellet nå. Fantastiske bilder du har tatt!!!
Og ikke minst-nydelig sjal!

Linda sa...

Så fint sjal!
Og flotte bilder!
Det er slik vinteren skalvære!

Nina sa...

Helgen i indre østland var snøfull så det synger, men været i går - mandag - tror nesten ikke kan huske like vakkert vær. 22 minusgrader fra morgenen og diamantsnø som badet i solstråler fra en mellomblå himmel. Tok noen bilder av gården min og la ut på familiebloggen min. Har både heklet og strikket mye opp igjennom årene, men hatt en lengre pause. Nå er jeg bitt av begge basiller igjen. Om kvelden har jeg vanskelig for å velge - hekling eller strikking. Så kult sjal! Både farger og mønster.

Så litt seinere at en av koffertlappene dine har selveste verdensmetropolen Skotterud som merkelapp. Haha. Det er jo ennå nærmere enn Åbogen, men det så jeg ikke i farta.

Kosene mine sa...

Så nydelige vinterbilder :o)
Det er veldig flott med all snøen da, måkingen tar jo bare en liten del og gleden over snø overskygger for meg i alle fall :D

Sjalet var skikkelig fint, vil også lære meg å hekle!

Ha en flott uke, hilsen meg og kosene mine :)

Minmill sa...

Skal si du har vært produktiv på hytteturen og laget et helt sjal. Det er jo kjempebra. Man har liksom litt bedre tid på hytta. Det er ikke så mange oppgaver der som det er hjemme. Vi var også på tur i helgen, og hadde samme stemningen som på de bildene du viser. Er det ikke herlig. Jeg elsker snøen når den er sånn som dette. Ønsker deg en fin dag. Hilsen Minmill

Bente sa...

Takk for koselig kommentar! Jeg brukte heklenål nr.4 på puta.

makiato sa...

Så vackra snöbilder!