4. februar 2009

Oh my!


Jeg blir aldri mett av alle de fantastiske tingene som dukker opp på Etsy! Nå har jeg funnet CuteAbility som selger super kitchie smykker! Her kan du kjøpe eiffeltårnet, bløtekake, speilegg eller tacos som ørepynt og halskjeder. Me like!:) Her skal det shoppes en vakker dag! Jeg har plukket ut noen av mine favoritter.
Så har Nr.21 vært så snill og lagt ut et how-to-innlegg på sitt skjønne hekleteppe. Jeg falt pladask for dette! Jeg skulle egentlig vente med å prøve meg, til jeg fikk kjøpt bomullsgarn, for da kommer mønsteret bedre fram, men jeg måtte bare..;) Er jo så fint å blande disse sirklene med de vanlige oldemorrutene. Også er det veldig fine kanter på disse. Tuusen takk, Nr.21!

7 kommentarer:

Rikke sa...

Åh my god - nyyydelig!!Falt pladask - så der har du meg..he he...
Må inn å titte på siden jeg også!!

mette sa...

f i n e ting d der, så kult, du har så god smak! nei jeg er ikke en av marykay-jentene, var på spa i anledning mammas 60års dag, de så skikkeli ut som en bunsj med flyvertinner de der damene der de kom med trillekoffertene og uniformene sine.. men d var visst marykaygirls...

Minmill sa...

He he, ser du har hevet deg rundt allerede og laget en rute etter nr. 21 sin oppskrift. Jeg skal prøve en i kveld. :)
Var innom på Etsy her en dag etter at Kaspara blogget noen heklede lampeskjermer derfra. Det er jo så mye fint der. De tingene du viser er herlige. Da er det jo bare å shoppe i vei....

Maya: sa...

Ååå,jeg likte uglene veldig godt. Virkelig vakre...sukk

Brigg sa...

Hehe.. jeg spådde at nr 21 ville lage ny hekletrend med sine lapper.De er veldig fine.Må nok prøve meg på en slik jeg og:-)

Forøvrig flotte smykker! Jeg har en søster som stæsjer litt på smykkene sine...som du. Tipset henne om dette innlegget ditt og forrige, Hun ble ekstatisk! :-)

Anonym sa...

Vilka söta små ugglor.

Design-Shimmer sa...

Kult :) Disse må jeg sjekke ut.