12. februar 2009

Laundry Day?


Min kjære holder på å fikse opp vaskerommet vårt i kjelleren. Han har laget benkplate langs hele langveggen, med vaskemaskin, tørketrommel og diverse hyller under. Også har han montert utslagsvask i benken. Begynner å bli ferdig nå. Litt listing her og der, og så skal jeg sy et forheng for å skjule tingene under benken. Vi har jo planer om å selge etterhvert, og da er det et pluss med et ordentlig vaskerom. Så, dette innlegget er til ære vårt nye vaskerom:) Kjøpte denne kjolen på loppis for noen år siden. Den er såå fin! Tenk så gøy når det kanskje en gang kommer en mini-Mina som kan ha på seg denne da!:)

6 kommentarer:

Maria sa...

Dejligt med ordentligt vaskerum :-)
Her har vi vaskemaskinen og tørreplads i vores kælder. Jeg ar gjort så fint som muligt rud omd ernede, men det bliver aldrig et rigtigt vaskerum.

Jeg blev helt betaget af billederne du viser her. Kjolen er jo skøøøøn, skiltet i baggrunden er helt genialt flot, og hængeren / ophæntet til vasketøjer et bare så fin. Hvor har du det fra ?

Klem Maria.

Minmill sa...

Får neste lyst til å løpe ned på vaskerommet og henge opp sånne søte itng som du gjør. Nå henge det "vanlig" tøy der. Ikke så idyllisk som dette. Herlige bilder Mina.
Så du hadde fått bestilt deg tapet prøver fra Wallpapers from the 70. Det er så mye herlig og genialt at man kan bestille prøver. Kommer også til å gjøre det, men har ikke gjort det enda. Blir spennende og se hva du tryller fram.

God helg til deg fra meg. :)

Bente sa...

Gratulerer med nytt vaskerom! Nydelige bilder av en skjønn skjole!!

Miss.T sa...

Kjekt med litt style på vaskerommet. Søt loppiskjole : )

Anonym sa...

Hei Mina
Så nydelige bilder! Den kjolen var bare sååååå søt og herlig! Dessuten ser jo skilt-jeger Kaspara noe hun liker i bakgrunn der. Så fint det var!
Vi reiser også til fjells i likhet med dere. Reiser til fagerfjell i morgen tidlig og kommer hjem på onsdag.
Så nå skal Kaspara teste motorikken og koordinasjonen sin igjen. Det kan jo ende med et brak! Kos dere masse i ferien! Klem fra kaspara

makiato sa...

Så söt liten klänning!!