12. februar 2009

Wallpapers!
Nå har jeg bestilt tapetprøver fra Wallpaper from the 70's! Det er såå mange fine tapeter der! Jeg endte opp med 20 forskjellige..;) Gleder meg til de kommer i posten! Tenkte jeg skulle lage en ny vimpelranke av dem. Her er noen av de jeg bestilte.

12 kommentarer:

Maria sa...

Wow, så många härliga mönster!

Tove sa...

Jeg satt i går kveld og lagde den ønskebestillingen.., men når jeg kom til fraktkostnadene.. Kanskje jeg får gå inn igjen i kveld å kikke igjen. ( Hadde hodet fullt av ideer om hva jeg skulle lage..) Ser vi liker de samme tapetene:)

klem

Bente sa...

Åååå, de er jo fantastiske! Den oransje var jo kanll!!

Tove sa...

45 og 200 kroner? Jeg fikk mulighet 45 eller 78 EURO, hadde riktignok lagt et par ruller i kurven også, men syntes det ble veldig dyrt, pluss at det hadde kommet både toll og moms i tillegg.. ( tror jeg da, blir vel det når man bestiller for 7-800?)
Men kanskje jeg bare skal bestille noen prøver...

Bianca sa...

Å så lekre de er!!
Har dere de på Lykke? :P

frk.B sa...

Åhhh, så mange fine farger og mønstre!! Fikk lyst på tapet:)

Anonym sa...

Nydelige tapeter, man skule jammen hatt et enorm hus hvor man kunne tapetsere seg i hjel;) ha en god helg og hils V, håper det går bra med henne og graviditeten:)

Kosene mine sa...

Hihi, enig med perlemor over. Stort hus og tapetsere seg i hjel hadde vært tingen, ;o)

De tapetene var knallfine da ALLE sammen!! Må inn og kikke på hjemmesiden deres jeg nå, wohooo

Katarina sa...

Ai,de var bare helt utrolig nydelig!!

Rikke sa...

Ah så mange kule tapeter da du:)

Charlottes interiørblogg. sa...

Så fine de var! Hvor mye betale du for tapet-prrøvene i NOK? Plakatene gir fin sommerstemning! Nå gleder jeg meg til vår og sommer:)

Elisabeth sa...

Jeg ELSKER også denne siden! Så masse fint. Skal bestille meg noen tapetprøver til datterens settekasse. Men vimpler var også lurt :)Kanskje neste prosjekt?