3. februar 2009

Kragerø Spa and Resort!Vi tok turen til Kragerø for et herlig spaopphold fra søndag til mandag. Heeeerliiiig..:)

14 kommentarer:

frk.B sa...

Åhhhh, det ser bare helt fantastisk ut!! Sånn luksus burde man unne seg en gang i blant!:)
Utrolig fine bilder!!!

Anonym sa...

Hei Mina
Det så veldig herlig ut og veldig delikat! Så deilig med litt nye omgivelser og litt rekreasjon!
Tusen takk for koselig mail!
Sender deg en mail i morgen jeg.
Ha en fin kveld! Klem fra kaspara

GundaM sa...

ååååå, se lampene der bak...Og den kjekke mannen ;0)

Herlige bilder.

Martine Marbel sa...

jeg er offisielt misunnelig!

mette sa...

herlige bilder, ja d var bare fantastisk der, så morsomt at jeg kanskje så deg uten å vite at d var deg, hihi:)

Minmill sa...

Hei Mina (Du har et fint navn...min datter heter det samme) Herlige bilder fra Kragerø Spa. Det stedet er jo så flott. Kan tenke me dere koste dere der. Egentlig en ide for meg og mannen også. Det er viktig å koble av innimellom i en ellers hektisk hverdag. :)
Håper heklesperren din går over. Du hadde jo begynt på sånne fine lapper. Jeg kan spør nr. 21 om hun vil fortelle hvordan hun har laget rutene til teppet sitt. Mulig hun vil dele..... Jeg kunne også tenkt meg å prøve noe annet enn oldemorsruter.

Camilla sa...

Ja, jeg kan skrive under på at det er et flott sted (litt misunnelig, jeg holdt barneselskap i helgen..). Vi koste oss i hvert fall skikkelig når vi var der i fjor. :) Synes ikke det var så ekstremt dyrt heller, litt luksus må man unne seg. Vi hadde en flott leilighet med gulv til tak vinduer med utsikt over fjorden. Nydelig. Kunne godt tenkt meg en tur igjen!

Anonym sa...

Hei Mina :)
venninnen min var på det stedet i fjor vinter og sendte meg linken dit..Det er virkelig helt fantastisk der! Tipper dere har hatt en herlig helg ;)
I slike omgivelser mååå man jo bare ha det bra..
Angående Ikea så fikk jeg invitasjon via bloggen min fra et reklamebyrå i fjor høst da de skulle lansere Ikeakatalogen..
Fikk være med på den festen og så fikk jeg en ny invitasjon nå..
Ble så himla glad :))
Ikke så dumt å blogge altså ;)
Ønsker deg en fin onsdag Mina! Stor klem fra Kardemomme :)

alvorada sa...

Hi-hi, skjønner godt du satte rice-sangen på repeat ja! De fikk en del gratisreklame da, hvis du har riceprodukter i butikken regner jeg med de gikk som varme hveteboller med sjokoladebiter den dagen!?

Nr.21's hekleteppe er en storfavoritt, det var nok hun som stakk av med heklegenet i vår familie :) Jeg har fått en gryteklut hun har heklet i samme type ruter, skal legge den ut på bloggen en dag :)

Maya: sa...

Sååå herlig! Det var sikkert veldig godt. Fint med sånne avstikkere fra hverdagen:)

Maya

Ann Helen sa...

Oh, lord!!! Fantastisk! Kjenner jeg draaaaas mot Kragerø her:)Men jammen driver ikke Storeflittig og sender meg Parislinker på facebook hele tiden også, så kjenner jeg dras i alle retninger her:) Har så lyst til å dra på tur!!

Tapetene under var sinnsykt fine!

Gunhild sa...

Først må jeg si du har en kjempekoselig blogg! Masse flott her :) Og Kragerø Spa ja... skulle gjerne tatt meg en tur dit hehe... Ser jo bare så lekkert ut! klemmer fra Lavendelheimen.

Marie sa...

Mmmmm....er jo så fint der! Vi skal tilbake i løpet av våren og jeg gleder meg :-)

Katrine sa...

Jeg søkte på kragerø spa, og da kom ditt innlegg opp :) jeg og kjæresten skal dit i morgen. Og det ser jo enda bedre ut enn det jeg trodde. hurra, nå gleder jeg meg enda mer :D noe du anbefaler spesielt, på anlegget eller i Kragerø?