22. februar 2009

Sjal, boller og ny frisyre:)

Nå er sjalet ferdig!:) Eller en liten cape om man vil. Et skikkelig puslespill. Jeg har brukt både bomull- og ullgarn, som ble en fin miks. Og hvem som skal få det..?.. Mamma'n min!:)

Og boller må man jo ha på fastelavn søndag!;) Og nye servietter. Syns de er såå fine! Har dem i lilla også. Også har jeg fått ny frisyre. Var hos frisøren igår:) Veldig fornøyd!

20. februar 2009

Mitt lille prosjekt..

Joda, jeg er igang med nok et hekleprosjekt..;) Og dette tok ganske mye lenger tid enn jeg trodde. Går tom for garn rett som det er. Regnet med å bli ferdig ikveld, men da var det tomt igjen! Så.. Det ferdige resultatet, som noen skal få i gave, kommer snart:)

19. februar 2009

Bursdagskort:)

På lørdag skal vi i bursdag, og da må det lages bursdagskort! Jeg var jo så godt igang, etter å ha laget plakatene tidligere idag. Resultat: Et sprudlende og personlig bursdagskort!:) Elsker gavepapiret også!! Klippet ut noen deler av mønsteret, og laget rosetter til pakkene. Innpakking er jo såå gøy!

"Lei av vinteren?"


Måtte bare legge ut noen bilder av plakatene jeg har laget til butikken. Synes de ble så søte:) Lei av vinteren? Dette MÅ da bare friste?;)

13. februar 2009

Pute?

Idag var jeg på Nille, i tro om at de hadde bomullsgarn der, men der tok jeg feil.. Det er riktig nok en Nillebutikk til her i byen, så jeg får prøve lykken der også. Men jeg fikk kjøpt litt bomullsgarn på Europris da. Så jeg er snart ferdig med det jeg tror skal bli en søt sommerpute til hytta utenfor Stavern:) *Drømme, drømme..*

12. februar 2009

Laundry Day?


Min kjære holder på å fikse opp vaskerommet vårt i kjelleren. Han har laget benkplate langs hele langveggen, med vaskemaskin, tørketrommel og diverse hyller under. Også har han montert utslagsvask i benken. Begynner å bli ferdig nå. Litt listing her og der, og så skal jeg sy et forheng for å skjule tingene under benken. Vi har jo planer om å selge etterhvert, og da er det et pluss med et ordentlig vaskerom. Så, dette innlegget er til ære vårt nye vaskerom:) Kjøpte denne kjolen på loppis for noen år siden. Den er såå fin! Tenk så gøy når det kanskje en gang kommer en mini-Mina som kan ha på seg denne da!:)

Wallpapers!




Nå har jeg bestilt tapetprøver fra Wallpaper from the 70's! Det er såå mange fine tapeter der! Jeg endte opp med 20 forskjellige..;) Gleder meg til de kommer i posten! Tenkte jeg skulle lage en ny vimpelranke av dem. Her er noen av de jeg bestilte.

10. februar 2009

Heklet sjal og postkortstemning:)


Vel hjemme fra en herlig hyttetur. Så mye snø! Og så fint vær!:) På søndagen var det helt nydelig ute, ordentlig fint fotolys. Postkortstemning:) Jeg har heklet meg et nytt sjal. Lilla, rosa og offwhite. Har ikke fått festet trådene ennå, men hatt det på meg på jobb idag for det da..;)

5. februar 2009

God helg!

Jeg har vært spray-fantomet ikveld! Lampefot, mugge og to fugler har fått seg en makeover. Et lite stemningsbilde:) Imorgen setter vi kursen til fjells, og blir der til mandag. En avslappende langweekend! God helg alle sammen:)

Før og nå

Da vi kjøpte huset vårt laget jeg en bok med plantegninger, perspektivtegninger, collager og bilder på hvordan det så ut da, og hvordan det skulle bli. Her kommer noen bilder fra hvordan det så ut her da vi tok over huset.. Veldige dårlig kvalitet på disse, for jeg har tatt bilde av bilder, siden jeg ikke har dem på pc'en.. Puttet inn noen nå-bilder også..;) Morsomt å se forskjellen!

4. februar 2009

Oh my!


Jeg blir aldri mett av alle de fantastiske tingene som dukker opp på Etsy! Nå har jeg funnet CuteAbility som selger super kitchie smykker! Her kan du kjøpe eiffeltårnet, bløtekake, speilegg eller tacos som ørepynt og halskjeder. Me like!:) Her skal det shoppes en vakker dag! Jeg har plukket ut noen av mine favoritter.
Så har Nr.21 vært så snill og lagt ut et how-to-innlegg på sitt skjønne hekleteppe. Jeg falt pladask for dette! Jeg skulle egentlig vente med å prøve meg, til jeg fikk kjøpt bomullsgarn, for da kommer mønsteret bedre fram, men jeg måtte bare..;) Er jo så fint å blande disse sirklene med de vanlige oldemorrutene. Også er det veldig fine kanter på disse. Tuusen takk, Nr.21!