10. januar 2009

Inspirert til å tegne!
Jeg ble så inspirert av innlegget til Kaspara igår! Hun hadde lagt ut bilder av noen postere fra Papaya som var såå fine! Satt og tegnet litt istad, og kom på at jeg kunne jo prøve meg på noe lignende Papaya selv..! Så da ble det en hel del tegnerier, på gråpapirrullen!;) Er ikke ferdig ennå, men legger ut noen bilder..:) Tror jeg skal legge til et par farger innimellom, og forsterke det sorte litt mer. Jeg har en gammel og slitt treramme på ca 100x70cm som jeg tenkte å henge det inni når det blir ferdig. Så får det nok en plass i trappegangen.
Dette var gøy!:)

7 kommentarer:

Anonym sa...

så utrolig flink du er til å tegne! Ble kjempe imponert! også så flott du hadde det hjemme hos deg! Liker også butikken din i sandefjord! :D

Anonym sa...

Men Mina, har du tegnet de tegningene????? De var jo helt fantastiske!!!! Trodde først det var Papaya-kunst jeg og så var det Mina-kunst..!!!
Du har virkelig en god strek og et talent for å tegne..
Så moro!!! Jeg elsker å tegne selv også og har malt en hel masse både med akvarell og olje..Jeg ble også inspirert av Papayabildene som var nyyydelige! Angående hekleteppet fra Søstrene Grene så har jeg lagt ut et bilde til som viser litt mer av overflaten..Det er en stund siden jeg kjøpte det men jeg mener det kostet rundt 250,-..Råbillig synes jeg! Ha en fin lørdagskveld :)Klem fra en bollespisende Kardemomme :)

Lotten sa...

Vad duktig du är på att teckna! Den kommer att bli jättefin inramad!

Ha en skön lördag! Kram Lotten

PillePalle sa...

Så utrolig talentert du er! Tegningene er kjempefin!
Det er vel flott å ha en mulighet å utrykke seg selv på en kunstneriske måte!

Ha en kreative helg! Beste hilsenfra Pillepalle

Maya: sa...

De tegningene ble fantastiske! God ide du har der.
Mulig jeg blir litt inspirert her nå...

Maya

Brigg sa...

Nei, har du tegnet dette?? Så utrolig bra!!! Kreativ dame med mange talenter altså!:-) Skulle ønske jeg kunne tegne og. Har tegnet litt oppgjennom, men får det liksom ikke til. Så er bare ïnnse at jeg ikke har talentet. Sukk..

fint garn og broderi også:-) Gleder meg til å se resultatet!

ha en fin søndag mina!

Anonym sa...

Kalasfina teckningar!